Tilaa luotettava StartSmart alkolukko

SmartStart alkolukko sopii kaikkiin ajoneuvoihin. Laite muistuttaa seuraavasta kalibroinnista ja lähettää automaattisesti raportin viranomaisten käyttöön. Mikäli kyseessä on alkolukko vapaaehtoisessa käytössä raportti voidaan lähettää haluttuun osoitteeseen. SmartStart alkolukon voi myös ostaa omaksi.

 

 

Pidetään tiet ja kadut turvallisina - liity joukkoomme!

 

Ammattilaiskuljettajien suosimia Smart Start alkolukkoja, joissa lisävarusteena kameratoiminto, saa nyt myös Suomesta!

Yli 200 000 asennettua Smart Start alkolukkoa Amerikassa takaa sen, että laitetta on helppo käyttää ja että raportointitoiminnot vastaavat kuljetusyritysten ja viranomaisten tarpeita.

Kielivaihtoehdot: suomi, ruotsi ja englanti

 

SmartStart on Suomen viranomaisten (Trafi) vaatimusten mukaan hyväksytty ja täyttää sekä viranomaisstandardin (EN 50436-1) että vapaaehtoisstandardin (EN 50436-2) vaatimukset. Cenelec I ja II hyväksyntöjen lisäksi laite on myös läpäissyt MHF International Road Safety Test Lab:n huolelliset ja pitkäkestoiset testit.

 

Tekniikka ja SmartWeb

 

Smart Start:n tekniikka perustuu sähkökemialliseen mittauskennoon, polttokennoanturiin, joka reagoi pelkästään alkoholiin. Polttokennoanturi on tämän päivän teknisesti kehittynein alkolukkojen mittausmenetelmä. SmartWeb puolestaan on tilaajien tarpeiden mukaan kehitetty hallinta- ja raportointijärjestelmä jonka avulla voi milloin tahansa muokata raporttien muuttujia tai ladata juuri ne faktat joita tarvitsee. Tilaaja päättää kenelle eri raportit eri ajoneuvoista toimitetaan. Tallennusmuistiin mahtuu jopa 60 000 mittausta ja kalibrointiväli

3 kk (ohjelmoitavissa).

 

Smart Start on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja laitteen herkkä käyttöympäristö on otettu huomioon. Esimerkiksi häiriöiden minimoimiseksi relekotelo on terästä. Laitteessa on myös tehokas lämmityselementti joka takaa toiminnan myös pakkasella.

 

Kamera lisävarusteena

 

Puhallus ja kuva – Smart Start alkolukkoon on mahdollista saada lisävarusteena kamera joka kuvaa näytteenantajan. Kamera on käytännöllinen lisä kun samaa ajoneuvoa käyttää päivän aikana useampi kuljettaja. Kuva myös auttaa ratkaisemaan alkolukkoajokortin peruuttamistilanteessa syntyvät mahdolliset kiistat ja väärinkäytökset.

 

 

YHTEYDENOTTO

Required

Required

Required

Required

Required

Required

Required

Required

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Required

Porvoo

Telephone:

Email:

Jarkko Pulska

044 - 552 8688 jarkko@virityspiste.com

Vantaa

Telephone:

Email:

Mikko Parviainen

040 - 820 7791

Contact Us

Lähetä yhteydenottopyyntö

Kyselyt:

 

Jarkko Pulska 044 552 8666

Pasi Posti 0400 722 447

 

Email:

asiakaspalvelu@virityspiste.com

 

 

Copyright 2014 Virityspiste

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.